Frosted Căpșuni Pop Tarte
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tartele pop cu căpșuni înghețate ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 501 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Gogoși Cu Căpșuni, și Salată De Căpșuni Mată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mare până se combină.
Adăugați untul și aruncați cu degetele până când este bine acoperit în amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați sau frecați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre.
Bateți gălbenușurile de ou și laptele într-un castron mic până se combină.
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.Pudrați ușor o suprafață de lucru cu făină și rulați 1 porție de aluat într-un dreptunghi dur de 12 pe 10 inci, rotind aluatul și refăcând adesea suprafața și sucitorul pentru a preveni lipirea aluatului. Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul într-un dreptunghi de 10-1/2 pe 9 inci.
Tăiați - l în 6 dreptunghiuri egale (fiecare aproximativ 3 1/2 inci lățime pe 4 1/2 inci înălțime). Folosind o spatulă plată, transferați dreptunghiurile pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 2 centimetri de spațiu între fiecare.
Așezați foaia de copt în frigider.
Bateți oul și apa într-un castron mic până se combină uniform; pus deoparte.
Întindeți a doua porție de aluat la aceleași dimensiuni ca prima, tăiați și tăiați în 6 dreptunghiuri. Folosind o furculiță, înțepați aluatul peste tot.
Scoateți foaia de copt din frigider și periați un strat subțire de spălare a ouălor peste fiecare dreptunghi de aluat. Puneți 1 lingură plus 2 lingurițe de gem pe fiecare dreptunghi.
Întindeți gemul într-un strat uniform, lăsând o margine de 3/4 inch.
Așezați dreptunghiurile înțepate deasupra dreptunghiurilor acoperite cu gem. Apăsați pe margini pentru a adera și împingeți ușor în jos umplutura pentru a se aplatiza ușor. Folosind o furculiță înmuiată în făină, sertizați marginile tartelor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 23 până la 25 de minute.
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și bateți până se combină uniform. (Poate fi necesar să adăugați mai mult lapte cu 1/2 linguriță dacă glazura este prea groasă.) Așezați grătarul cu torturile pe el peste o foaie de copt. Folosind o lingură, stropiți aproximativ 1 lingură de glazură peste fiecare tartă.
Lăsați să se stabilească înainte de a mânca, aproximativ 15 minute.