Frosted Căpșuni Pop Tarte

Frosted Căpșuni Pop Tarte
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tartele pop cu căpșuni înghețate ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 501 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Gogoși Cu Căpșuni, și Salată De Căpșuni Mată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mare până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați untul și aruncați cu degetele până când este bine acoperit în amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați sau frecați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți gălbenușurile de ou și laptele într-un castron mic până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.Pudrați ușor o suprafață de lucru cu făină și rulați 1 porție de aluat într-un dreptunghi dur de 12 pe 10 inci, rotind aluatul și refăcând adesea suprafața și sucitorul pentru a preveni lipirea aluatului. Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul într-un dreptunghi de 10-1/2 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Tăiați - l în 6 dreptunghiuri egale (fiecare aproximativ 3 1/2 inci lățime pe 4 1/2 inci înălțime). Folosind o spatulă plată, transferați dreptunghiurile pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 2 centimetri de spațiu între fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Așezați foaia de copt în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Bateți oul și apa într-un castron mic până se combină uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Întindeți a doua porție de aluat la aceleași dimensiuni ca prima, tăiați și tăiați în 6 dreptunghiuri. Folosind o furculiță, înțepați aluatul peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Scoateți foaia de copt din frigider și periați un strat subțire de spălare a ouălor peste fiecare dreptunghi de aluat. Puneți 1 lingură plus 2 lingurițe de gem pe fiecare dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Întindeți gemul într-un strat uniform, lăsând o margine de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
8
Așezați dreptunghiurile înțepate deasupra dreptunghiurilor acoperite cu gem. Apăsați pe margini pentru a adera și împingeți ușor în jos umplutura pentru a se aplatiza ușor. Folosind o furculiță înmuiată în făină, sertizați marginile tartelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
GemGem
9
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 23 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și bateți până se combină uniform. (Poate fi necesar să adăugați mai mult lapte cu 1/2 linguriță dacă glazura este prea groasă.) Așezați grătarul cu torturile pe el peste o foaie de copt. Folosind o lingură, stropiți aproximativ 1 lingură de glazură peste fiecare tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să se stabilească înainte de a mânca, aproximativ 15 minute.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista