Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă

Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă Frișcă
CR fram Fram Fram Fram Fram Fram frisca este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 109 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, smântână grea, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Tarta De Afine Cu Frisca Creme Fraiche, și Capsuni Budinca de Paine cu Crème Fraîche Frisca.

Instrucțiuni

1
Răciți vasul unui mixer de suport și accesoriul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați toate ingredientele în castron și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți toate ingredientele până se formează vârfuri medii, aproximativ 5 până la 6 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista