Fritters de dovlecei

Fritters de dovlecei
Zucchini fritters este o farfurie care servește 2. O porție conține 185 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 330 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fritters De Dovlecei, Fritters De Dovlecei, și Fritters de dovlecei.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați dovlecelul ras, făina și parmezanul. Se modelează în bile de mărimea nucului, apoi se aplatizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și adăugați uleiul. Se prajesc prajiturile timp de 2-3 minute pe fiecare parte pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se servește imediat cu hummus de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista