Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi
Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 395 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de coaja de lamaie, hamsie, CR ampermormme fra ampermormche, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de yummy. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi, Verde Zeita Scufundare Sos, și Lollipops de miel cu sos de mentă zeiță verde și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente în procesor; amestecați până când amestecul este fin tocat. Cu mașina în funcțiune, adăugați ulei prin tubul de alimentare; piure până când amestecul este aproape neted.
Adăugați crincormme fraincormche; processuntil neted.
Transferați sosul într-un castron mic;condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Rewhisk înainte de a utiliza.
Setați făina și 1/2 lingurițăsare într-un castron mediu. Faceți bine în centrul amestecului de făină; adăugați bere, gălbenușuri de ou,2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de suc de lămâie și coaja de lămâie și bateți până când se amestecă bine.
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la2 ore. Rewhisk înainte de a continua.
Umpleți vasul mare cu apă; adăugarămânând 1 lingură suc de lămâie. Folosind un cuțit mare,tăiați jumătatea superioară a 1 anghinare, apoi tăiați toată tulpina, cu excepția a 3/4 inch.
Îndepărtați frunzele exterioare ale aluatului până când doar 2 rânduri de frunze verzi delicate rămân în centru. Folosindcoaja de legume, tulpina de coaja.
Tăiați anghinarelung în jumătate. Folosind cuțit paring, decupaj înțepător sufoca în centru; aruncați.
Cutartichoke longitudinal în felii de 1/4 inch grosime; puneți imediat în apă cu lămâie.Repetați cu anghinarea rămasă.
Încălziți 1 lingură rămasă ulei de măsline într-o tigaie mare la căldură medie-scăzută.
Adăugați anghinare și 1/2 cană apă de la robinetla tigaie; se presară sare și piper.Aduceți la fierbere. Acoperiți,reduceți căldura la mediu și fierbeți până când anghinarea este fragedăși apa se evaporă, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se răcește. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Aliniați foaia de copt mare cu mai multestraturi de prosoape de hârtie. Bateți albușurile încastron mediu până când este rigid, dar nu uscat. Îndoiți albii în aluat, apoi pliați în anghinare.
Se toarnă suficient ulei de canola în marecratiță pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul deep-fry la partea laterală a tigaiei; heatoil la 375 buc.F. lucrul în loturi, amestecul de picurare cu linguri în ulei; se prăjește până devine auriu, întorcându-se des, aproximativ 2 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați blinele pe prosoape de hârtie.
Transferați prăjiturile pe platou;se presară pătrunjel.
Se decoreaza cu lamaiemargini.