Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi
Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 395 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de coaja de lamaie, hamsie, CR ampermormme fra ampermormche, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de yummy. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi, Verde Zeita Scufundare Sos, și Lollipops de miel cu sos de mentă zeiță verde și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente în procesor; amestecați până când amestecul este fin tocat. Cu mașina în funcțiune, adăugați ulei prin tubul de alimentare; piure până când amestecul este aproape neted.
Transferați sosul într-un castron mic;condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Rewhisk înainte de a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Setați făina și 1/2 lingurițăsare într-un castron mediu. Faceți bine în centrul amestecului de făină; adăugați bere, gălbenușuri de ou,2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de suc de lămâie și coaja de lămâie și bateți până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Ulei De Măsline
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la2 ore. Rewhisk înainte de a continua.
3
Umpleți vasul mare cu apă; adăugarămânând 1 lingură suc de lămâie. Folosind un cuțit mare,tăiați jumătatea superioară a 1 anghinare, apoi tăiați toată tulpina, cu excepția a 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Anghinare
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
4
Îndepărtați frunzele exterioare ale aluatului până când doar 2 rânduri de frunze verzi delicate rămân în centru. Folosindcoaja de legume, tulpina de coaja.
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
5
Tăiați anghinarelung în jumătate. Folosind cuțit paring, decupaj înțepător sufoca în centru; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Cutartichoke longitudinal în felii de 1/4 inch grosime; puneți imediat în apă cu lămâie.Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Apă
7
Drainartichokes.
8
Încălziți 1 lingură rămasă ulei de măsline într-o tigaie mare la căldură medie-scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați anghinare și 1/2 cană apă de la robinetla tigaie; se presară sare și piper.Aduceți la fierbere. Acoperiți,reduceți căldura la mediu și fierbeți până când anghinarea este fragedăși apa se evaporă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Anghinare
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se ia de pe foc și se răcește. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.
11
Aliniați foaia de copt mare cu mai multestraturi de prosoape de hârtie. Bateți albușurile încastron mediu până când este rigid, dar nu uscat. Îndoiți albii în aluat, apoi pliați în anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Bol
12
Se toarnă suficient ulei de canola în marecratiță pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul deep-fry la partea laterală a tigaiei; heatoil la 375 buc.F. lucrul în loturi, amestecul de picurare cu linguri în ulei; se prăjește până devine auriu, întorcându-se des, aproximativ 2 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați blinele pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Termometru De Bucătărie
Tigaie
13
Stropeștecu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
14
Transferați prăjiturile pe platou;se presară pătrunjel.