Frittate individuale de dovlecei și cartofi

Nevoie de o curs principal fără gluten? Frittatele individuale de dovlecei și cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frittate individuale de dovlecei cu Pecorino și arpagic, Frittate Individuale De Cartofi-Slănină, și Varză Individuală De Bruxelles Și Frittate De Cartofi.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.Preîncălziți cuptorul la 375.
Încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul măcinat și ardeiul gras. Gatiti 5 minute.
Adăugați dovleceii, sarea și piperul și gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă cartofii, pătrunjelul, arpagicul și brânza.Împărțiți uniform amestecul de legume în 4 ramekine acoperite cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de ouă peste legume. Gatiti in mijlocul cuptorului timp de 15 pana la 20 de minute sau pana cand este setat.
Se presară cu arpagic proaspăt și se servește.