Frittate individuale de dovlecei cu Pecorino și arpagic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Frittate individuale de dovlecei cu Pecorino și arpagic. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 186 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pecorino romano, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frittate individuale de dovlecei și cartofi, Frittate Italiene Individuale, și Frittate Individuale De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati dovlecelul cu sare și piper, amestecând ocazional, până când este fraged, aproximativ 4 minute.
Bateți arpagicul, dovlecelul și 1/2 cană de brânză în ouă. Împărțiți amestecul între cupele de briose cu ulei și coaceți în mijlocul cuptorului până când blaturile sunt umflate și setate, aproximativ 14 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și porniți broiler.
Presărați frittatas cu restul de 1/4 cană de brânză și fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură până când brânza este topită și blaturile sunt aurii, 1 până la 2 minute.