Frittata Spaniolă

Frittata Spaniolă
Frittata spaniolă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 448 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ouă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortilla Frittata Spaniolă, Frittata spaniolă de cartofi și ouă, și Cârnați și spanac frittata spaniolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 1/2 litri de apă la fiert într-o oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofi și 1 linguriță. sare. Reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, dar nu se destramă, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă, cu mâner rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați ardeiul gras și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
7
Adăugați cartofi și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când încep să se rumenească, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Bateți împreună ouăle, șunca și pătrunjelul; amestec de sezon cu piper. Distribuiți legumele uniform în tigaie și turnați amestecul de ouă. Gatiti la foc mediu-mic, glisand ocazional o spatula subtire in jurul marginilor tigaiei pentru a slabi ouale pe masura ce se aseaza. Continuați să gătiți până când frittata este setată, cu excepția vârfului, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Puneți tigaia sub broiler și gătiți până când blatul este auriu, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Tăiați în pene și serviți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista