Frittata Spaniolă
Frittata spaniolă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 448 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ouă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortilla Frittata Spaniolă, Frittata spaniolă de cartofi și ouă, și Cârnați și spanac frittata spaniolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 litri de apă la fiert într-o oală medie.
Adăugați cartofi și 1 linguriță. sare. Reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, dar nu se destramă, 8 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă, cu mâner rezistent la cuptor.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 minute.
Adăugați ardeiul gras și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, 2 minute.
Adăugați cartofi și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când încep să se rumenească, 6 până la 8 minute.
Bateți împreună ouăle, șunca și pătrunjelul; amestec de sezon cu piper. Distribuiți legumele uniform în tigaie și turnați amestecul de ouă. Gatiti la foc mediu-mic, glisand ocazional o spatula subtire in jurul marginilor tigaiei pentru a slabi ouale pe masura ce se aseaza. Continuați să gătiți până când frittata este setată, cu excepția vârfului, 7 minute.
Puneți tigaia sub broiler și gătiți până când blatul este auriu, 1 până la 2 minute.
Tăiați în pene și serviți.