Frittata Grecească

Frittatanul grecesc este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, felul principal. O porție conține 434 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii de struguri, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Frittata Grecească, Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), și Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor prăjitor de pâine de căldură la 350 F.
Adăugați uleiul într-o caserolă de 2 litri și transferați la cuptor timp de 5 minute. Între timp, într-un castron, amestecați ouăle, sarea și piperul.
Adăugați spanacul, roșiile și scallions și combinați. Amestecați ușor Feta.
Scoateți caserola din cuptor.
Se toarnă amestecul de ouă în caserolă.
Coaceți până când frittata se rumeneste în jurul marginilor și ușor umflată și un cuțit iese curat, 25 până la 30 de minute.