Frittata elvețiană și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Frittatan elvețian și șuncă. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ouă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Frittata Elvețiană, Frittata Elvețiană, și Frittata Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.ulei cald într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Saut usturoi până parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă bietă. Acoperiți și gătiți, amestecând de două ori, până când smogul este fraged, aproximativ 5 minute.
Scoateți capacul; se amestecă șunca.
Așezați ouăle într-un castron mare; se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se amesteca.
Se toarnă ouăle peste bietă și șuncă în tigaie. Se amestecă pentru a distribui ingredientele cât mai uniform posibil înainte ca ouăle să înceapă să se întărească.
Gatiti deasupra aragazului, ridicand laturile frittata cu o spatula pentru a lasa ouale nefierte sa curga dedesubt, pana se rumenesc usor in jurul marginilor, 3 pana la 5 minute.
Presărați frittata cu parmezan, transferați tigaia la cuptor și coaceți, neacoperite, până când sunt ferme în centru și ușor rumenite deasupra, aproximativ 10 minute.
Tăiați în pene și serviți.