Frittata elvețiană și șuncă

Frittata elvețiană și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Frittatan elvețian și șuncă. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ouă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Frittata Elvețiană, Frittata Elvețiană, și Frittata Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.ulei cald într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Saut usturoi până parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă bietă. Acoperiți și gătiți, amestecând de două ori, până când smogul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Chard ElvețianChard Elvețian
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Scoateți capacul; se amestecă șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
3
Așezați ouăle într-un castron mare; se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă ouăle peste bietă și șuncă în tigaie. Se amestecă pentru a distribui ingredientele cât mai uniform posibil înainte ca ouăle să înceapă să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Gatiti deasupra aragazului, ridicand laturile frittata cu o spatula pentru a lasa ouale nefierte sa curga dedesubt, pana se rumenesc usor in jurul marginilor, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SobaSoba
6
Presărați frittata cu parmezan, transferați tigaia la cuptor și coaceți, neacoperite, până când sunt ferme în centru și ușor rumenite deasupra, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Tăiați în pene și serviți.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista