Frittata de șuncă și cartofi
Frittata de șuncă și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 166 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitorul de ouă din carton, ceapa verde, brânza Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Frittata de șuncă și cartofi, Frittata De Cartofi, și Frittata De Cartofi.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie antiaderentă de 10 inci rezistentă la cuptor cu spray de gătit; puneți la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați șuncă și ardei roșu; gatiti, amestecand continuu, 3 minute.
Adăugați cartofii și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand continuu, 4 pana la 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați înlocuitor de ou; se amestecă ușor. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana aproape gata.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 450 timp de 3 până la 4 minute sau până când este setată.
Presărați brânză în timp ce frittata este fierbinte.