Frittata de somon afumat și mazăre
Dacă aveți aproximativ 50 minute pentru a petrece în bucătărie, Frittata de somon afumat și mazăre ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 329 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de petits pois, pachet de somon, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 99 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Somon Afumat-Frittata De Mazăre De Primăvară, Frittata De Somon Afumat, și Frittata De Somon Afumat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați gros cartofii și gătiți într-o tigaie cu apă sărată clocotită până când este fragedă, aproximativ 10 minute.
Se scurge bine și se lasă să se răcească ușor.
Tăiați somonul în fâșii largi. Crăpați ouăle într-un castron, bateți cu o furculiță până se spumează ușor, apoi amestecați somonul afumat, mărarul, mazărea și multă sare și piper. În cele din urmă, amestecați cartofii.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă, turnați cu grijă amestecul de ouă și gătiți la foc destul de mic timp de 10-15 minute, până când oul începe să se fixeze chiar sub suprafață.
Puneți o farfurie puțin mai mare decât partea superioară a tigaiei deasupra și inversați frittata pe ea. Glisați-l înapoi în tigaie și gătiți încă 5 minute pentru a rumeni partea inferioară. Glisați pe o farfurie și lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de a tăia în pene. O salată de roșii și arpagic are un gust foarte proaspăt cu aceasta.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.