Frittata de pătrunjel, praz și ceapă verde
Pătrunjelul, prazul și ceapa verde Frittatan este un fără gluten și primar mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 125 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de morcov tăiat julienne, ulei de măsline, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Frittata De Roșii Verzi Și Praz, Praz și ceapă verde, și Frittata de ceapă verde și dulce muștar.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron și amestecați cu un tel până se omogenizează.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul tocat, morcovul și ceapa verde tocată și sotati timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați amestecul de ouă; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 minute sau până când frittata este aproape setată.