Frittata de porumb, șuncă și Scallion
Porumb, șuncă și Scallion Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Frittata de porumb, Scallion și cartofi, Cina în seara asta: Frittata cu porumb, Scallion și cartofi, și Frittata cu ciuperci și Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați grătarul cuptorului la aproximativ 8 inci de broiler și preîncălziți broiler la mare. Într-un castron mare, bateți ouăle și laptele până se combină bine.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Adăugați șuncă; saut până abia începe să devină auriu, 3 până la 5 minute.
Adăugați porumb și cimbru și sotati până când porumbul este încălzit, cu aproximativ 2 minute mai mult. Reduceți căldura la mediu-scăzut, turnați amestecul de ouă, acoperiți cu scallions și brânză și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Nu mai amestecați și gătiți netulburat până când fundul este doar ferm, aproximativ 5 minute.
Transferați tigaia în cuptor și fierbeți până când blatul este setat și marginile abia încep să se rumenească, 1 până la 2 minute, urmărind cu atenție pentru a preveni gătirea excesivă.
Scoateți din cuptor, acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.