Frittata de legume a Angelei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Frittatanul de legume al Angelei. Această rețetă face 8 porții cu 184 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, dovlecei de vară, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frittata De Legume, Frittata De Legume, și Frittata De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis.
Tăiați pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă rece pentru a îndepărta nisipul și nisipul. Tăiați subțire prazul.
Saut praz în 1 lingură. ulei fierbinte într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din tigaie. Saut cartofi în restul de 1 lingura. ulei în tigaie 3 până la 4 minute sau până devine auriu.
Adăugați squash, și saut 10 minute. Se amestecă prazul, pătrunjelul, cimbru, piper și 1/2 linguriță. sare până se amestecă.
Procesați ouăle, laptele, 1/2 cană parmezan, 1/4 cană apă și restul de 1/4 linguriță. sare într-un blender până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de praz în tigaie. Gatiti la foc mediu, fara a amesteca, 2 minute sau pana cand marginile de frittata sunt setate. (Marginile trebuie să pară ferme atunci când tigaia este agitată ușor; stratul superior trebuie să pară umed.)
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 450 timp de 10 până la 12 minute sau până când centrul este setat.