Frittata de ceapă verde și dulce muștar

Frittata de ceapă verde și dulce de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 225 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmigiano-reggiano, verdeață de muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Feta, ceapă verde și Frittata de sparanghel, Frittata De Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată, și Mini Frittata la cuptor cu slănină, roșii, cheddar ascuțit și ceapă verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 10 minute.
Adăugați verdeața și gătiți până se ofilesc.
Condimentează ouăle cu sare și piper și amestecă restul de 2 linguri de ulei.
Turnați ouăle în tigaie și gătiți la foc moderat până când fundul și părțile laterale încep să se întărească. Ridicați părțile laterale ale frittata pentru a permite ouălor nefierte să se scurgă sub. Continuați să gătiți până când partea de jos este setată și partea de sus este încă curgătoare, 3 minute.
Presărați Parmigiano-Reggiano deasupra.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de aproximativ 8 minute, până când centrul frittatei este setat. Glisați frittata pe o tăietură.
Tăiați în pătrate de 1 1/2 inch și serviți fierbinte, cald sau la temperatura camerei.