Frittata de ceapă verde și dulce muștar

Frittata de ceapă verde și dulce muștar
Frittata de ceapă verde și dulce de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 225 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmigiano-reggiano, verdeață de muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Feta, ceapă verde și Frittata de sparanghel, Frittata De Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată, și Mini Frittata la cuptor cu slănină, roșii, cheddar ascuțit și ceapă verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați verdeața și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
5
Condimentează ouăle cu sare și piper și amestecă restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Turnați ouăle în tigaie și gătiți la foc moderat până când fundul și părțile laterale încep să se întărească. Ridicați părțile laterale ale frittata pentru a permite ouălor nefierte să se scurgă sub. Continuați să gătiți până când partea de jos este setată și partea de sus este încă curgătoare, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Presărați Parmigiano-Reggiano deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de aproximativ 8 minute, până când centrul frittatei este setat. Glisați frittata pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Tăiați în pătrate de 1 1/2 inch și serviți fierbinte, cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista