Frittata De Busuioc De Anghinare Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Frittatan de busuioc de anghinare fără Gluten. Această rețetă servește 6. O porție conține 165 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Panzanella De Anghinare Cu Busuioc Fără Gluten, Frittata de vară cu anghinare, roșii și busuioc, și Trecutul de anghinare ușor, fără Gluten, fără lactate al Marta Sasinowska.
Instrucțiuni
Tăiați inimile de anghinare în sferturi. În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu (dacă nu folosiți tigaie antiaderentă, creșteți uleiul la 2 linguri).
Adăugați ceapa, usturoiul, busuiocul și pătrunjelul; gatiti 3 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, sarea și piperul până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de ceapă. Aranjați anghinare deasupra amestecului de ouă. Capac; gatiti 7-9 minute sau pana cand ouale sunt asezate in jurul marginii si incep sa se rumeneasca pe fund (amestecul de oua va fi nefiert deasupra).
Setați controlul cuptorului la fiert. Frittata Broil cu partea de sus aproximativ 5 centimetri de la căldură aproximativ 3 minute sau până când ouăle sunt fierte pe partea de sus și maro auriu deschis. (Frittata se va umfla în timpul fierberii, dar se va prăbuși atunci când este scoasă din broiler.)