Frittata de albus de ou
Frittatan cu albuș de ou este o rețetă fără gluten și primară, cu 2 porții. O porție conține 182 de calorii , 18 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ciuperci, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pittata - Pizza Frittata , Sparanghel și Asiago Frittata și Sparanghel Parmezan Frittata .
Instrucțiuni
Într-un 10-in. tigaie rezistenta la cuptor, caliti in ulei ciupercile, ceapa, ardeiul rosu, ardeiul verde, sare, oregano si piper pana cand legumele sunt fragede. Bate albusurile spumei; se toarnă în tigaie. Gatiti 3 minute la foc mediu-mic sau pana se umfla si se rumeneste usor pe fund.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 8-10 minute sau până când albușurile se întăresc. Slăbiți marginile și fundul frittatei cu o spatulă de cauciuc. Se răstoarnă pe o farfurie de servire; tăiate în patru felii.