Friptură și sos elvețian de ciuperci cu aragaz lent

Friptură și sos elvețian de ciuperci cu aragaz lent
Slow-aragaz ciuperci elvețian friptură și sos ar putea fi doar sosul pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptură rotundă de vită, sos de roșii, bucăți și tulpini de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Friptură și sos elvețian cu aragaz lent, Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, puneți ceapa, morcovii, ciupercile și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presărați piper peste carne de vită. În castron mediu, amestecați supa și sosul de roșii; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Așezați carnea de vită pe platoul de servire. Cu lingura cu fante, scoateți legumele din aragaz și lingura peste carnea de vită. Se amestecă sosul în aragaz cu sârmă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BatetiBateti
5
Serviți sosul cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista