Friptură și plăcintă cu ciuperci
Această rețetă face 10 porții cu 127 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, ciuperci cu buton, coajă de plăcintă cu oală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Friptură De Brânză Și Panini De Ciuperci Cu Cartofi Prăjiți, și Steak cu sos de ciuperci (steak aux Champignons) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți untul într-o tigaie bine condimentată.
Sotati cubuletele de friptura pana se rumenesc usor, apoi adaugati ciupercile la tigaie.
Adăugați sare și piper după gust.
Se sotează până se rumenesc ușor.
Adăugați sosul brun și amestecați bine.
Așezați în coaja de plăcintă cu oală inferioară și așezați coaja superioară peste umplutură.
Se introduce la cuptor până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Servit cu piure de cartofi și legume preferate.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.