Friptură și orez Tex-Mex cu aragaz lent

Friptura și orezul Tex-Mex cu aragaz lent necesită aproximativ 8 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 375 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați orez instant, sare, friptură chuck și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de vită în 4 bucăți de servire.
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Se amestecă bulionul, roșiile, chimenul, sarea și usturoiul într-un castron mediu; se toarnă peste carne de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
Se amestecă amestecul de ardei gras și orezul în amestec în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 20 până la 30 de minute sau până când orezul este fraged.