Friptură și legume elvețiene cu aragaz lent

Friptura și legumele elvețiene cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 424 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru copii, sare condimentată cu piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Încercați Friptură și legume elvețiene cu aragaz lent, Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți de servire. Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Presărați carnea de vită cu sare condimentată. Gatiti carnea de vita in tigaie aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Puneți cartofi, morcovi, carne de vită și ceapă în aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Se amestecă roșiile și sosul; lingură peste carne de vită și legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 9 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah