Friptură și legume elvețiene cu aragaz lent

Friptură și legume elvețiene cu aragaz lent
Slow-aragaz elvețian friptură și legume este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 425 calorii. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, sos de vită, la 8 cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți de servire. Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați carnea de vită cu sare condimentată. Gatiti carnea de vita in tigaie aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți cartofi, morcovi, carne de vită și ceapă în aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Se amestecă roșiile și sosul; lingură peste carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 9 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
7
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista