Friptură și cartofi noi pentru doi

Friptură și cartofi noi pentru doi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Steak & New Potato Toss for Two ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție conține 424 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână piper, flori de broccoli, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură Și Cartofi Noi, Friptură Și Cartofi Noi, și Steak & Paste Toss.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Între timp, friptura la grătar, acoperită, la foc mediu timp de 8-11 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
4
Așezați floretele de broccoli într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
B ZahărB Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
5
Se pune într-o cratiță de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 2-3 minute sau până când sunt fragede. Într-un castron mic, combinați ingredientele de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Scurgeți broccoli și cartofii; puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Adăugați carne de vită și ardei roșu; stropiți cu vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
8
Serviți cald sau rece.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista