Friptură Și Anghinare Cu Aioli De Ceapă Primăvară

Friptură Și Anghinare Cu Aioli De Ceapă Primăvară
Friptură și anghinare cu Aioli de ceapă de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 5 și costă $2.14 pe portie. O porție conține 370 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă de la SF Gate are 1 fani. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, usturoi, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, Friptură de flanc cu andive prăjite, Agrodolce de ceapă de primăvară și Rucola, și pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Revista