Friptură în stil Texas pe pâine prăjită

Friptura în stil Texas pe pâine prăjită este o fără lactate felul principal. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 779 calorii, 54g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de măsline kalamatan, ceapă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Sandvișuri Cu Friptură De Pâine Prăjită Din Texas, și Scorțișoară De Zahăr În Stil Francez Texas Toast pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pudra de chili și zahărul brun într-un castron mic pentru a se amesteca. Frecați amestecul peste friptură.
Se presară sare și piper.
Combinați roșiile, măslinele, 2 linguri de ulei și oțet în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați doar până când măslinele sunt tocate grosier.
Transferați în castron. Se amestecă ceapa. Condimentați gustul cu sare și piper. (Friptura și gustul pot fi preparate cu 6 ore înainte. Se acoperă separat; rece.)
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați friptură și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați friptura pe farfurie.
Lăsați să stea 5 minute. Ștergeți tigaia.
Periați 1 parte a fiecărei felii de pâine cu restul de 3 linguri de ulei.
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați pâinea, unsă cu ulei în jos, în tigaie și gătiți până devine aurie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Tăiați friptura peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Răspândiți gustul generos pe partea unsă a 4 toasturi. Se acoperă cu năsturel, apoi felii de friptură. Top cu un pic mai mult gust, apoi rămase toasturi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.