Friptură toscană la grătar cu ou prăjit și brânză de capră

Friptura toscană la grătar cu ou prăjit și brânză de capră este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Pentru $ 6.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 636 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Dacă aveți ouă, plus 2 lingurițe de ulei de măsline, ierburi de provence și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Friptură La Grătar Cu Brânză De Capră Și Rucola, Rucola Cu Ceapă Roșie La Grătar Și Brânză De Capră Prăjită, și Salată de pui la grătar balsamică de mure cu brânză de capră prăjită crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Condimentează fripturile cu sare și piper.
Presărați ambele părți ale fiecărei fripturi cu ierburi de Provence.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Grătați aproximativ 6 până la 8 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Scoateți fripturile de pe foc și lăsați să se odihnească.
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mediu-mare. Crăpați ouăle direct în tigaie, condimentând rapid cu sare și piper. Gatiti pana cand albusurile de ou sunt setate, aproximativ 2-3 minute.
Așezați fripturile pe 4 farfurii de servire. Așezați cu grijă ouăle deasupra fiecărei fripturi.
Se presară cu brânza de capră mărunțită.
Garnisiți cu pătrunjelul tocat și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019