Friptură Squab cu slănină și struguri
Friptura de pui cu slănină și struguri necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare și piper, squabs și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Squabul prăjit al lui Stephen cu confit portocaliu Sevilla, Pui prăjit cu struguri, și Pui prăjit cu struguri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mic, amestecați untul cu ienupărul și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal până la sclipire. Condimentează squab-urile cu sare și piper.
Adăugați 4 dintre squabs în tigaie, cu pieptul în jos și gătiți la foc moderat, rotind de câteva ori, până se rumenesc bogat peste tot, aproximativ 12 minute. Repetați cu restul de squab, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Aranjați pieptul squabs cu fața în sus pe o foaie de copt mare, cu margini. Frecați cavitățile de squab cu untul de ienupăr. Aranjați două jumătăți de slănină pe fiecare piept de squab într-un singur strat. Împrăștiați strugurii în jurul squabului și prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a picioarelor înregistrează 125 pentru carnea medie-rară.
Transferați squabul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de aproximativ 5 minute.
Folosind un cuțit mare, tăiați fiecare squab în jumătate, tăind prin osul sânului.
Transferați squab-urile pe farfurii. Puneți strugurii și sucurile de prăjire deasupra și serviți.