Friptură Simplă De Vită

Friptură Simplă De Vită
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura simplă de carne de vită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 587 calorii, 51G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1386 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Carne De Vită Prăjită Crockpot Super Simplă, și Friptură de vită cu sos asiatic simplu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă ulei vegetal într-o oală mare pentru cuptor, la foc mediu-mare. Condimentați friptura de chuck cu sare și piper negru. Rumeniti carnea pe ambele parti in uleiul incins si transferati-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Amestecați morcovii, țelina și ceapa în oală și gătiți și amestecați până când legumele încep să-și elibereze sucurile, aproximativ 3 minute; slăbiți orice bucăți de aromă maro de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați unt și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Apoi presărați rozmarin, amestecați legumele și readuceți friptura în oală. Acoperiți vasul cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când prăjirea mandrinei este fragedă, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Condimentați legumele cu sare suplimentară și piper negru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista