Friptură Simplă De Vită
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura simplă de carne de vită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 587 calorii, 51G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1386 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Carne De Vită Prăjită Crockpot Super Simplă, și Friptură de vită cu sos asiatic simplu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Se toarnă ulei vegetal într-o oală mare pentru cuptor, la foc mediu-mare. Condimentați friptura de chuck cu sare și piper negru. Rumeniti carnea pe ambele parti in uleiul incins si transferati-o pe o farfurie.
Amestecați morcovii, țelina și ceapa în oală și gătiți și amestecați până când legumele încep să-și elibereze sucurile, aproximativ 3 minute; slăbiți orice bucăți de aromă maro de pe fundul oalei.
Adăugați unt și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Apoi presărați rozmarin, amestecați legumele și readuceți friptura în oală. Acoperiți vasul cu un capac.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când prăjirea mandrinei este fragedă, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Condimentați legumele cu sare suplimentară și piper negru, dacă doriți.