Friptură Salisbury pentru adulți

Friptură Salisbury pentru adulți
Friptura Salisbury pentru adulți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 556 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chipotle Steak Buzunare Fierbinți Pentru Adulți, Salisbury Steak, și Salisbury Steak pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați carnea de vită măcinată, șalotele tocate împreună într-un bol de amestecare și amestecați pentru a combina aproximativ. Îndoiți oul bătut, sarea și piperul. Continuați să amestecați carnea, condimentele și gălbenușul de ou împreună până când amestecul este bine combinat.Formați carnea condimentată în patru torturi și lăsați-o deoparte în timp ce începeți să pregătiți sosul de reducere a ciupercilor și cepei.Aduceți ciorba de vită, vinul roșu și cimbru proaspăt la fiert la o flacără moderat mare. Continuați să fierbeți până când este redus la jumătate până la trei sferturi.Topiți două linguri de unt clarificat într-o tigaie din fontă sau oțel inoxidabil peste o flacără moderată. Când untul este spumos, dar nu este încă rumenit, aruncați ceapa și prăjiți până când își eliberează parfumul și marginile încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De VităCarne De Vită
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți ceapa din tigaie și aruncați ciupercile, având grijă să nu supraaglomerați tigaia. Continuați să gătiți ciupercile până când sunt parfumate și rumenite. Pune deoparte.Topiți încă două linguri de unt clarificat în tigaie și adăugați chiftelele de friptură salisbury la grăsimea fierbinte" ars pe ambele părți până când este frumos și maro la exterior, dar încă roz în centru. Sufoca cu saut ciuperci și ceapă ed.Odată ce vinul și stocul sunt reduse la jumătate până la trei sferturi, îndepărtați și aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți în două linguri de unt și continuați să fierbeți timp de una până la două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă sosul de reducere peste fripturile Salisbury, ciupercile și ceapa. Continuați să fierbeți la foc moderat până când fripturile sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5
Se servește fierbinte, cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista