Friptură Salisbury Cu Ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Salisbury cu ciuperci. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 445 calorii. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, făină, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Cea Mai Bună Friptură Salisbury, Salisbury Steak, și Salisbury Steak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ușor carnea de vită, oul, ceapa, firimiturile de cracker, Salvia, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper într-un bol mare folosind mâinile. Împărțiți în 4 porțiuni egale și formați în chiftele ovale, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se rumenesc prăjiturile, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și gătiți ciupercile până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul Worcestershire și sare și piper după gust, răzuind orice bucăți rumenite.
Se presară făina și se amestecă, apoi se amestecă în 2 1/2 căni de apă fierbinte și se fierbe până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute.
Adăugați restul de 1 lingură de unt, învârtind pentru a combina.
Întoarceți prăjiturile și orice sucuri de pe farfurie în tigaie. Fierbeți până când sosul se îngroașă și prăjiturile sunt fierte, aproximativ 2 minute.
Se presară pătrunjel și se condimentează cu sare și piper.
Serviți cu tăiței, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos