Friptură primă de carne de vită cu crustă de hrean
Roast Prime Rib de carne de vită cu crustă de hrean este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 191 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, friptură de vită cu coaste prime, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 944 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură primă de carne de vită cu crustă de hrean, Gatiti cartea: Blowtorch Prime Rib Roast cu crema de hrean, și Friptura perfectă de vită cu coaste Prime.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați carnea de vită într-o tigaie mare, cu osul în jos. (Coastele acționează ca un suport natural de prăjire.) Într-un castron mic amestecați usturoiul, hreanul, rozmarinul, cimbru, sare, piper și ulei de măsline pentru a face o pastă. Masați pasta cu generozitate pe toată friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de vită până când temperatura internă a cărnii înregistrează 125 de grade F pe un termometru cu citire instantanee (mediu-rar), 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți carnea de vită pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se toarnă o parte din picăturile de tigaie și se pune tigaia pe plită la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați vinul alb și aduceți-l la foc mic, răzuind bucățile de pe fundul tigaiei. Reduceți vinul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Bateți făina, apoi adăugați bulionul și continuați să gătiți, amestecând până când sosul se îngroașă într-un sos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Se servește cu Gratin de cartofi festonat și ceapă roșie prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
1 1/2 cani smântână grea
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
11
1 crenguță de cimbru proaspăt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
12
2 căței de usturoi, tocați
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
13
1/2 linguriță nucșoară măcinată
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
14
Unt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
15
2 cartofi roșii, curățați și tăiați în felii groase de 1/8 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof Roșcat
16
Sare și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
17
1/2 cană parmezan ras, plus mai mult pentru fierbere
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
18
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
19
Într-o cratiță, încălziți crema cu o crenguță de cimbru, usturoi tocat și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
20
În timp ce crema se încălzește, ungeți o caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
21
Așezați un strat de cartof într-un model suprapus și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
22
Scoateți smântâna de pe foc, apoi turnați puțin peste cartofi. Se acoperă cu niște parmezan ras. Faceți încă 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
23
Coaceți, neacoperit, timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
24
Se presară mai mult parmezan și se fierbe până se rumenesc brânza, aproximativ 5 minute.