Friptură Prime Rib cu Cimbru Au Jus
Roast Prime Rib cu Cimbru Au Jus ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și cetogenă pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 1087 de calorii, 49 g de proteine și 91 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 8 și costă 8,26 USD per porție. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați sare și piper măcinat grosier, frunze de cimbru, vin roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu un scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură Prime Rib cu Cimbru Au Jus, Friptură Prime Rib cu Miso Au Jus și Friptură Perfect Prime Rib cu Jus de vin roșu.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Cu treizeci de minute înainte de a prăji coasta, scoateți din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Faceți mici fante pe toată coasta și umpleți fiecare fantă cu o felie de usturoi. Asezonați generos cu sare și piper gros, puneți pe un grătar așezat într-o tigaie și prăjiți timp de aproximativ 2 ore până când este mediu-rar, sau până când un termometru introdus în centrul cărnii înregistrează 135 de grade F.
Scoateți carnea într-un platou și puneți la cort cu folie pentru a se menține cald.
Puneți tigaia deasupra aragazului peste 2 arzătoare aprinse la foc mare.
Adăugați vinul în tigaia și gătiți la foc mare până scade, răzuind fundul tigaii cu o lingură de lemn.
Adăugați bulionul și gătiți până scade la jumătate.
Se amestecă cimbrul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Tăiați carnea după dorință și serviți cu cimbru au jus.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Prime Rib în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.