Friptură mexicană mai ușoară

Friptură mexicană mai ușoară
Reteta Lighter Mexican Meatloaf se poate face in aproximativ 1 ora si 5 minute. Pentru 2,59 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 337 de calorii, 32 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 155 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați sos de enchilada, fasole neagră, amestec de condimente pentru taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Chifteluțe sau Chifteluțe mai sănătoase, mai ușoare, cu carne mexicană și chifteluță mexicană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pulverizați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați curcanul măcinat, puiul măcinat, fasolea neagră, porumbul, ardeiul verde, salsa, condimentele pentru taco, pesmetul și albușurile de ou până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Formați amestecul într-o formă de pâine și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se toarnă jumătate din sosul de enchilada peste chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și turnați sosul rămas peste pâine. Reveniți la cuptor și gătiți până când friptura de carne nu mai este roz în interior și sucurile curg limpede, încă 10 până la 15 minute. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în centrul pâinii de carne ar trebui să indice cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Taiati si serviti cu sos de tigaie lingura peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Friptura funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista