Friptură mexicană

Friptură mexicană
Meatloaf mexican este o rețetă mexicană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 348 de calorii . Pentru 1,33 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ardei, cățel de usturoi, ceapă și țelină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de carne mexicană , Polită de carne mexicană și Friptură de carne mexicană Taco .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Smântână Sau Smântână Mexicană1/4 Cană Smântână Sau Smântână Mexicană
3
Într-o tigaie grea, adăugați uleiul și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
4
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul. Gatiti, amestecand des pana cand legumele sunt moi, aproximativ 8 minute. Dați deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat CubulețeChile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
1 Până La 3 Ardei Iute Serrano1 Până La 3 Ardei Iute Serrano
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Într-un castron mare, combinați legumele sotate, carnea de vită, chorizo și chile poblano tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un castron mediu, combinați sarea, piperul, cayenne, chimenul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați ketchup-ul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8
Se amestecă bine cu o furculiță și se toarnă deasupra amestecurilor de carne.
9
Se presară pesmet și se amestecă bine cu mâinile curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
10
Puneți amestecul într-o tavă de 9 pe 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul chiflei înregistrează 160 de grade F, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor și turnați cu grijă sucul acumulat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Între timp, încălziți o tigaie grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați roșiile întregi, ceapa, căței de usturoi și ardei iute serrano. Gătiți, întorcându-le des, până se carbonizează ușor pe toate părțile. Curățați cățeii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Roșii întregiRoșii întregi
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
15
Adăugați toate ingredientele carbonizate într-un blender. Pulsați până devine gros, apoi turnați într-o tigaie mică. Se amestecă zahărul, chipotle chile și muștarul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 4 pana la 5 minute. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Tăiați friptura de carne și aranjați-le pe un platou. Turnați salsa-glazură peste chifle de carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Vinul Pinot Noir Barefoot Cellars cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Pinot Noir este fructat și elegant, cu arome încântătoare de fructe roșii și lavandă care excită înainte de prima înghițitură! Notele subtile de stejar ridică aromele de cireșe și zmeură Bing. Bucurați-vă de finisajul persistent și mătăsos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista