Friptură marinată cu usturoi Balsamic și prăjit la grătar
Friptura marinată cu usturoi Balsamic și prăjit la grătar este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi prăjit, zahăr brun, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Friptură marinată cu usturoi Balsamic și prăjit la grătar, Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras, și Usturoi Soia Marinată Friptură De Flanc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de sticlă superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil, amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
2
Adăugați carne de vită; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare. Refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte, întorcând ocazional carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
5
Acoperiți și grătați carnea de vită la foc mediu 12 până la 18 minute, rotind și perindând cu marinată o dată sau de două ori, până la coacerea dorită. Aruncați orice marinată rămasă. Pentru a servi, tăiați carnea de vită peste cereale în felii.