Friptură Magret rață sânii cu ras trufe negre
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Sânii de rață magret prăjiți cu trufe negre ras ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 360 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de vită, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Magret de rață cu Bok Choy și orez prăjit cu legume, Piept De Rață Cu Măsline Negre, și Piept de rață prăjit cu sos de rodie-Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga aripioarele de pui si saut pana se rumenesc intens, aproximativ 15 minute.
Se adauga morcovii si telina in tigaie;saut 5 minute.
Adăugați ambele bulionuri; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 1 oră. Tulpina, rezervarea bulionului și aruncarea aripilor și legumelor. Dacă este necesar, întoarceți bulionul în tigaie și fierbeți până se reduce la 1 cană; rezervă pentru sos.
Folosind o perie mică, frecați trufele proaspete sau congelate sub apă curentă rece. Folosind un cuțit subțire ascuțit, îndepărtați coaja din trufe și rezervați pentru sos. Radeți subțire trufele folosind V-slicer sau aparat de ras cu trufe; acoperiți și puneți deoparte.
Pat sânii de rață se usucă cu prosoape de hârtie.
Tăiați orice tendon din carnea de sân.
Așezați sânii pe suprafața de lucru. Folosind degetele sau cuțitul mic ascuțit, trageți sau tăiați pielea cu grăsime departe de carne de pe ambele părți lungi ale pieptului de rață aproape spre centru, lăsând o bandă de grăsime de 1 inch atașată la carne în centru (nu tăiați banda centrală). Ridicați clapele de piele de rață și grăsime și aranjați trufe feliate peste carnea de sân sub grăsime pe fiecare, împărțind în mod egal. Apăsați clapele de piele peste trufe pentru a acoperi complet. Folosind cuțit ascuțit, scor partea de sus a pielii rață în 1/2-inch diamant model, având grijă să nu taie prin grăsime. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat bulionul, rața și coaja de trufe și se răcește.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți tigaia mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Presărați sânii de rață cu sare și piper.
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti pana cand pielea devine aurie si crocanta si se face grasime, turnand ocazional picurarile acumulate din tigaie, aproximativ 10 minute. Întoarceți sânii de rață; puneți tigaia în cuptor și prăjiți doar până când rața este gătită până la coacerea dorită, aproximativ 8 minute pentru mediu.
Transferați rața pe platou; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute. Tigaie de rezervă. Tăiați fin coaja de trufă rezervată.
Scurgeți grăsimea rămasă din tigaie.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și topiți la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă;saut până la aur, aproximativ 2 minute.
Adăugați vin și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulion rezervat și orice sucuri acumulate din rață; fierbeți până când amestecul se reduce la 1 cană generoasă. Se strecoară amestecul într-o cratiță mică; adăugați coaja de trufă tocată rezervată. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Se amestecă restul de 1 lingură de unt.
Tăiați subțire sânii de rață în cruce. Aranjați feliile de rață pe farfurii; stropiți cu sos și serviți.