Friptură Latină cu ochi de coastă la grătar cu Aioli verzi din Chile

Friptură Latină cu ochi de coastă la grătar cu Aioli verzi din Chile
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 38 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, gălbenușul de ou, poblano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, Cartofi prăjiți la grătar cu oțet de malț Aioli, și Cartofi prăjiți cu friptură la grătar cu Aioli de citrice-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți condimentul, boabele de piper, semințele de chimen, scorțișoara și cuișoarele la foc moderat până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Boabe De PiperBoabe De Piper
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească complet. Se macină într-o pulbere și se transferă într-un castron mic. Se amestecă paprika, chipotle și ancho pulberi, sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați 2 linguri de adobo frecați peste tot ochiul coastei și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye SteakRibeye Steak
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Înfășurați usturoiul în folie și coaceți aproximativ 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Peste o flacără deschisă sau sub un broiler preîncălzit, prăjiți poblano până se carbonizează peste tot; lasa sa se raceasca. Curățați, însămânțați și tulpinați poblano și tocați-l grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
Transferați într-un blender. Strângeți cățelele moi de usturoi din piele în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați sucul de lămâie, gălbenușul de ou, serrano, chimenul și coriandrul și piureul. Cu mașina pornită, turnați încet 1/2 cană de ulei până la emulsionare. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Aprinde un grătar. Ungeți grătarul. Grătiți friptura la foc moderat timp de 6 minute pe fiecare parte, până când este carbonizată în exterior și medie-rară în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Lasă friptura să se odihnească 5 minute. Feliați și serviți cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista