Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 378 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,37 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, crenguțe de rozmarin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Această rețetă de la Epicurious are 4 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola, Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin, și Friptură de fier balsamică și rozmarin la grătar.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.