Friptură la grătar cu rucola și parmezan ras

Friptura la grătar cu rucola și parmezan ras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 842 calorii, 77g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $6.87 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rucola, pene de lămâie, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola cu friptură, parmezan ras și vinetă de lămâie, Friptură la grătar cu salată de rucola și parmezan, și Salată de rucola cu parmezan ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați usturoiul, 2 lingurițe de ulei și piper negru într-un robot de bucătărie mic (sau piure pe farfurie cu spatele furculiței) pentru a forma pastă. Fripturile se usucă cu prosoape de hârtie. Frecați pasta de usturoi pe ambele părți ale fripturilor.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute sau refrigerați până la 8 ore. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Fripturi la grătar la coacerea dorită, aproximativ 9 minute pe parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile pe placa de tăiat.
Tăiați fripturile pe unghi ușor în felii groase de 1/4 inch.
Aranjați rucola pe platou. Se acoperă cu felii de friptură.
Se toarnă orice sucuri acumulate peste fripturi; se presară sare.
Stropiți 1 lingură de ulei peste fripturi. Folosind un cojitor de legume, radeți parmezanul în fâșii peste fripturi.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.