Friptură la grătar cu Feta
Friptura la grătar cu Fetan este o fără gluten felul principal. O porție conține 247 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,29 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de bandă marinată cu Scallions la grătar și Feta, Friptură De Fustă De Ierburi La Grătar Cu Cartofi De Lămâie-Feta, și Friptură la grătar din New York cu sos de friptură de bere și melasă.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele pentru marinată. Pierce carne de vită cu furculiță de mai multe ori pe ambele părți.
Adăugați carne de vită și ceapă la marinată; întoarceți-vă să acoperiți cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, întorcând ocazional carnea de vită, cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți ceapa de vită din marinată; rezervați marinada.
Puneți carnea de vită și ceapa pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute pentru o coacere medie, perindând ocazional cu marinată și întorcând o dată. Aruncați orice marinată rămasă.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Presărați carnea de vită cu feta și pătrunjel; se servește cu felii de ceapă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.