Friptură la grătar cu ardei balsamici
Friptura la grătar cu ardei balsamici este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 224 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, cățel de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Rețete similare sunt Ardei și ciuperci balsamice la grătar, Friptură la grătar și ardei Vinaigrette, și Friptură De Fustă Balsamică La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați ardeii grași și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătați 10 până la 12 minute sau până se înmoaie. Se taie ardeii grași în 1/4 inchbenzi groase și inele de ceapă tăiate în jumătate.
Așezați într-un castron mediu și aruncați cu rozmarin și următoarele 3 ingrediente; deoparte.
Presărați fripturile uniform cu sare și piper negru. Grătați 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți amestecul de legume cu fripturi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
![Mt. Viteazul Merlot]()
Mt. Viteazul Merlot