Friptură la grătar cu ardei balsamici

Friptură la grătar cu ardei balsamici
Friptura la grătar cu ardei balsamici este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 224 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, cățel de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Rețete similare sunt Ardei și ciuperci balsamice la grătar, Friptură la grătar și ardei Vinaigrette, și Friptură De Fustă Balsamică La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați ardeii grași și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătați 10 până la 12 minute sau până se înmoaie. Se taie ardeii grași în 1/4 inchbenzi groase și inele de ceapă tăiate în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați într-un castron mediu și aruncați cu rozmarin și următoarele 3 ingrediente; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Presărați fripturile uniform cu sare și piper negru. Grătați 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți amestecul de legume cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
Mt. Viteazul Merlot
Mt. Viteazul Merlot
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista