Friptura italiană cu fenicul proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.44 pe portie. O porție conține 431 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 7 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pudră de usturoi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Friptură de ceapă și fenicul Cipollini, Friptură Italiană, și Friptură Italiană.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tăiați grăsimea din friptură. Se condimentează friptura cu praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie de 6 litri cu capac. Friptură brună în ulei fierbinte pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei cu șervețele dezinfectante Clorox*. Clătiți mâinile după finalizare.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
4
Combinați bulionul, vinul, usturoiul și condimentul Italian într-un castron mediu; se toarnă peste friptură. Acoperiți și coaceți timp de 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Usturoi
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
5
Adăugați cartofi, morcovi, fenicul și ceapă în tigaie. Reveniți la cuptor și coaceți cu 60 până la 70 de minute mai mult sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Fenicul
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Folosind clești, îndepărtați friptura și legumele pe un platou de servire. Pentru sos, turnați 1 1/2 căni de sucuri de tigaie într-un castron; îndepărtați grăsimea și întoarceți sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
Tigaie
7
Combinați apa și făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Bateți în sucuri în tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste; gatiti, amestecand continuu, inca 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Această Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubin și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot