Friptură Italiană cu fenicul proaspăt

Friptură Italiană cu fenicul proaspăt
Friptura italiană cu fenicul proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.44 pe portie. O porție conține 431 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 7 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pudră de usturoi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Friptură de ceapă și fenicul Cipollini, Friptură Italiană, și Friptură Italiană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tăiați grăsimea din friptură. Se condimentează friptura cu praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie de 6 litri cu capac. Friptură brună în ulei fierbinte pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei cu șervețele dezinfectante Clorox*. Clătiți mâinile după finalizare.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
4
Combinați bulionul, vinul, usturoiul și condimentul Italian într-un castron mediu; se toarnă peste friptură. Acoperiți și coaceți timp de 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
UsturoiUsturoi
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
5
Adăugați cartofi, morcovi, fenicul și ceapă în tigaie. Reveniți la cuptor și coaceți cu 60 până la 70 de minute mai mult sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Folosind clești, îndepărtați friptura și legumele pe un platou de servire. Pentru sos, turnați 1 1/2 căni de sucuri de tigaie într-un castron; îndepărtați grăsimea și întoarceți sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
TigaieTigaie
7
Combinați apa și făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Bateți în sucuri în tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste; gatiti, amestecand continuu, inca 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Serviți sosul cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Această Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubin și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista