Friptură Germană De Porc Și Varză Acră
Rețeta germană friptură de porc și varză acră ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.91 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 596 calorii, 79G de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, pierogiile, friptura de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc german aromat și varză acră, Friptură de porc cu varză acră, și Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se presară friptura cu sare și piper.
Scurtarea căldurii într-o tigaie la foc mediu-mare. Friptură maro pe toate părțile; așezați într-un aragaz lent.
Adăugați varză murată, mere și suc sau apă; amestecați. Adăugați ușor pierogii, astfel încât să fie parțial scufundați în varza murată (pe măsură ce bucătarii prăjiți, mai mult lichid va acoperi pierogii). Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 9 ore.