Friptură frecată cu condimente cu cartofi prăjiți cu usturoi rapid

Friptură frecată cu condimente cu cartofi prăjiți cu usturoi rapid
Spice-frecat friptură cu cartofi prajiti usturoi rapid ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 886 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $2.37 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frecare de condimente, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spice-frecat Strip Steak, Friptură de flanc frecată cu condimente, și Final Condiment-Frecat Coaste Friptură.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de 1 inch într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mare până când înregistrează 375 de grade F pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce uleiul se încălzește, fripturile se usucă, apoi se freacă peste tot cu frecare de condimente (și sare dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
FripturăFriptură
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fripturile, întorcându-le o dată cu clești, până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
5
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți 10 minute pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Verificați uleiul în timp ce prăjiți fripturile și, când se înregistrează 375 buc.f, începeți să prăjiți cartofii prăjiți în 2 loturi (adăugați cartofi prăjiți cu atenție; pot avea cristale de gheață, care ar putea provoca stropire), amestecând ocazional, până devin aurii și crocante, 4 până la 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
FripturăFriptură
GheațăGheață
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați cartofii prăjiți cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare și piper în timp ce sunt fierbinți. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Opriți focul sub oală, apoi adăugați usturoiul și prăjiți până la auriu pal, 30 de secunde până la 1 minut și transferați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie. Aruncați cartofii prăjiți cu usturoi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute. Feliați friptura și serviți cu cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista