Friptură frecată cu condimente cu cartofi prăjiți cu usturoi rapid
Spice-frecat friptură cu cartofi prajiti usturoi rapid ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 886 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $2.37 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frecare de condimente, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spice-frecat Strip Steak, Friptură de flanc frecată cu condimente, și Final Condiment-Frecat Coaste Friptură.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Încălziți uleiul de 1 inch într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mare până când înregistrează 375 de grade F pe termometru.
În timp ce uleiul se încălzește, fripturile se usucă, apoi se freacă peste tot cu frecare de condimente (și sare dacă este necesar).
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fripturile, întorcându-le o dată cu clești, până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute în total.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți 10 minute pentru mediu-rar.
Verificați uleiul în timp ce prăjiți fripturile și, când se înregistrează 375 buc.f, începeți să prăjiți cartofii prăjiți în 2 loturi (adăugați cartofi prăjiți cu atenție; pot avea cristale de gheață, care ar putea provoca stropire), amestecând ocazional, până devin aurii și crocante, 4 până la 5 minute pe lot.
Transferați cartofii prăjiți cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare și piper în timp ce sunt fierbinți. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Opriți focul sub oală, apoi adăugați usturoiul și prăjiți până la auriu pal, 30 de secunde până la 1 minut și transferați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie. Aruncați cartofii prăjiți cu usturoi într-un castron mare.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute. Feliați friptura și serviți cu cartofi prăjiți.