Friptură frecată cu chili și porumb cremos
Dacă aveți aproximativ 35 de minute la dispoziție în bucătărie, friptura de vită frecată cu chili și smântână de porumb ar putea fi o rețetă excepțională fără gluten de încercat. Pentru 4,21 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 4 persoane. O porție conține 476 de calorii , 43 g de proteine și 20 g de grăsimi . Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Vă este oferită de Foodnetwork. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Un amestec de sare și piper kosher, porumb, lapte evaporat din conservă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor acular de 87% , acest fel de mâncare este spectaculos. Supă de pui cu porumb dulce și chili verde , garnitură la caserolă cu chili verde și porumb și creveți și scoici prăjite în tigaie peste relish de bacon, porumb și chili sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați pudra de chili, zahărul și câte 1 linguriță de sare și piper într-un bol mic.
Ungeți friptura peste tot cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi frecați amestecul de condimente pe ambele părți.
Transferați într-o tigaie pentru grătar; lăsați să stea 10 minute.
Între timp, încălziți lingura rămasă de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ardeii și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa devine translucidă, aproximativ 4 minute.
Adăugați porumbul congelat; gătiți, amestecând, 2 minute. Reduceți focul la mediu și adăugați laptele evaporat. Gătiți până când compoziția devine groasă și cremoasă, aproximativ 7 minute. Condimentați cu sare și piper.
Frigeți friptura 3-4 minute pe fiecare parte pentru o rumenire medie.
Transferați pe un tocător și lăsați să stea 5-10 minute, apoi tăiați în direcția opusă fibrei.
Serviți friptura cu porumb fiert; presărați ceapă verde și serviți cu felii de lime.
Fotografie de Justin Walker