Friptură Elvețiană

Friptură Elvețiană
Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de ceapă, muștar măcinat, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană pentru doi.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți de servire. Într-un castron mic, amestecați făina, muștarul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați jumătate din amestecul de făină peste 1 parte de carne de vită; se amestecă cu ciocan de carne. Întoarceți carnea de vită; Lira în amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 15 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile și usturoiul în tigaie, rupând roșiile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră 15 minute, lingând sosul ocazional peste carne de vită, până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
6
Adăugați apă, ceapă și ardei gras în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 până la 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista