Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de ceapă, muștar măcinat, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană pentru doi.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți de servire. Într-un castron mic, amestecați făina, muștarul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați jumătate din amestecul de făină peste 1 parte de carne de vită; se amestecă cu ciocan de carne. Întoarceți carnea de vită; Lira în amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
3
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 15 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați roșiile și usturoiul în tigaie, rupând roșiile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră 15 minute, lingând sosul ocazional peste carne de vită, până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne De Vită
6
Adăugați apă, ceapă și ardei gras în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 până la 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.