Friptură de șuncă cu sos de grătar de mere

Friptură de șuncă cu sos de grătar de mere
Friptura de șuncă cu sos de grătar de mere este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 197 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână jeleu de mere, friptură de șuncă tăiată în centru, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu friptură de flanc cu sos de grătar de mere, Friptură cu sos de grătar, și Friptură De Flanc Cu Sos Balsamic Pentru Grătar.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se încălzește la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați șuncă; gatiti pana se rumeneste usor pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
4
Scurgeți și aruncați picăturile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-un castron mic, combinați sosul de grătar, jeleul și ghimbirul; se amestecă bine. Amestec de lingură peste șuncă; întoarceți-vă la strat. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute sau până când șunca este glazurată și încălzită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
GhimbirGhimbir
JeleuJeleu
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Zinfandel. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Frank Family Vineyards Zinfandel
Frank Family Vineyards Zinfandel
Cu un miez magenta închis și nuanțe de rubin în jurul marginii, Napa Valley Zinfandel 2011 oferă un parfum delicat de fructe roșii și violete, în timp ce indicii de lemn de santal, salvie și piper înfrumusețează nasul sofisticat. Finețea de pe palat reflectă un Zinfandel elegant, care este bine echilibrat. Plăcinta suculentă de cireșe negre și nivelurile adecvate de stejar se căsătoresc perfect.Amestec: 89% Zinfandel, 11% Sirah Mic
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista