Friptură de șuncă cu sos de grătar de mere

Friptura de șuncă cu sos de grătar de mere este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 197 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână jeleu de mere, friptură de șuncă tăiată în centru, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu friptură de flanc cu sos de grătar de mere, Friptură cu sos de grătar, și Friptură De Flanc Cu Sos Balsamic Pentru Grătar.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit antiaderent.
Se încălzește la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați șuncă; gatiti pana se rumeneste usor pe ambele parti.
Scurgeți și aruncați picăturile de tigaie.
Într-un castron mic, combinați sosul de grătar, jeleul și ghimbirul; se amestecă bine. Amestec de lingură peste șuncă; întoarceți-vă la strat. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute sau până când șunca este glazurată și încălzită bine.