Friptură de șuncă cu fasole la grătar

Friptura de șuncă cu fasole la grătar este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Fasole La Grătar, Fasole La Grătar Lima, și Block Party Fasole La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti friptura de sunca in ulei 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste si se incinge.
Scoateți friptura în platoul de servire adânc; acoperiți pentru a vă încălzi.
În aceeași tigaie, gătiți ardeiul gras și ceapa la foc mediu 2 până la 4 minute, amestecând frecvent, până când sunt crocante. Se amestecă fasolea și sosul de grătar.
Se încălzește până la bule.
Se toarnă fasole peste șuncă.