Friptură de șase ceapă cu cremă de brânză de capră

Friptură de șase ceapă cu cremă de brânză de capră
Friptura de șase ceapă cu brânză de capră Creman este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 206 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, cipollini, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Supă de năsturel cu sfeclă prăjită și cremă de brânză de capră, Quesadillas de sfeclă și brânză de capră cu Chile-Lime Crema, și Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1/2 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aruncați împreună usturoiul și următoarele 6 ingrediente; stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se presară sare de mare și piper. Se amestecă amestecul într-o tigaie de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți la 400 timp de 25 de minute, amestecând o dată. Dollop amestec de brânză de capră peste amestec de ceapă; coaceți 20 de minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se scoate din cuptor; se presară cu nucile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Garnisiți, dacă doriți.
7
* Cipollini sunt bulbi dulci-amărui ai zambilei de struguri. Arată și au gust de ceapă mică. Eșalota poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista