Friptură de șase ceapă cu cremă de brânză de capră

Friptură de șase ceapă cu cremă de brânză de capră
Friptura de șase ceapă cu brânză de capră Creman este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 206 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, cipollini, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Supă de năsturel cu sfeclă prăjită și cremă de brânză de capră, Quesadillas de sfeclă și brânză de capră cu Chile-Lime Crema, și Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1/2 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Aruncați împreună usturoiul și următoarele 6 ingrediente; stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Se presară sare de mare și piper. Se amestecă amestecul într-o tigaie de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți la 400 timp de 25 de minute, amestecând o dată. Dollop amestec de brânză de capră peste amestec de ceapă; coaceți 20 de minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se scoate din cuptor; se presară cu nucile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Garnisiți, dacă doriți.
7
* Cipollini sunt bulbi dulci-amărui ai zambilei de struguri. Arată și au gust de ceapă mică. Eșalota poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista