Friptură De Vânat Prăjită La Tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vânat prăjită la tigaie. Această rețetă servește 4. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 673 calorii. Este perfect pentru ziua valentin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, ulei de canolan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați O tigaie cuptor Fusta friptură cu Broccolini și fasole albă, Marinada De Friptură De Vânat, și Friptură De Vânat La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați vânatul la 1/4-in. grosime.
Așezați săratele într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, bateți ouăle, laptele, sarea și piperul. Înveliți vânatul cu săruri, apoi înmuiați în amestec de ouă și acoperiți a doua oară cu săruri.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carne de vânat în ulei în loturi timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).